FAR: Changing Tides zet koers voor lancering op 1 maart

far-changing-tides

Joepie, weer zo’n leuke indie game die meteen beschikbaar zal zijn met de Game Pass. FAR: Changing Tides van Frontier Foundry en het ontwikkelingsteam van Okomotice komt uit op 1 maart 2022.

FAR: Changing Tides werd tijdens E3 vorig jaar aangekondigd en is het nieuwste deel in de FAR-franchise dat begon met Lone Sails in 2018. De game is een sfeervol avontuur dat het verhaal volgt van een jongen die door een overstroomd, post-apocalyptisch landschap moet reizen aan het roer van een uniek schip.

De kerngameplay omvat het in beweging houden van je voertuig. Dit doe je door erin rond te lopen en verschillende acties uit te voeren met de mechanismen van het schip. Het hoofdpersonage Toe kan ook het steampunk-achtige schip verlaten en de omgeving op eigen houtje verkennen, onderdelen en grondstoffen verzamelen en verschillende puzzels oplossen om de reis voort te kunnen zetten.

FAR: Changing Tides  verschijnt op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch, Steam en Epic Games Store.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.