fbpx

“GTA VI wordt de enige Rockstar game op deze generatie consoles”

GTA Vice City

Het is nog maanden, misschien zelfs jaren, wachten op GTA VI. En eens de game er is moeten we niets meer verwachten van Rockstar op deze generatie consoles.

Dat is toch wat leaker AccountNGT op Twitter beweert. Daar geloven ze dat GTA VI het enige spel is dat Rockstar op deze generatie consoles zal uitbrengen.

En dat is best geloofwaardig als je weet dat Red Dead Redemption 2 ook de enige nieuwe Rockstar game op de vorige generatie consoles was. Want remakes en remasters tellen we niet mee.

Maar wanneer krijgen we GTA VI dan? Wel als we Battlefield-leaker Tom Henderson mogen geloven, dan zal het ten vroegste 2025 zijn… Terwijl anderen dan weer zeggen dat de ontwikkeling van de game een development hell is.

Maar niets is zeker natuurlijk dus wie weet wat we nog wel of niet mogen verwachten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: