Verken Savathûn’s Throne World in nieuwe Destiny 2: The Witch Queen-trailer

Destiny 2 The Witch Queen

Bungie heeft een nieuwe trailer uitgebracht waarin Savathûn’s Throne World, de nieuwe bestemming in Destiny 2: The Witch Queen centraal staat. De nieuwe locatie is een wereld vol corruptie en angstaanjagende macht.

In The Witch Queen ontrafelen spelers de waarheid achter Savathûn en komen ze tegenover vijanden te staan die ze nog nooit eerder zijn tegenkomen. Spelers gaan een gloednieuwe wereld ontdekken in Savathûn’s Throne World en komen oog in oog te staan met de Lucent Brood – Hive-vijanden die met hetzelfde Light verbonden zijn die Guardians hun krachten geeft.

Ook is het voor het eerst mogelijk om eigen wapens te maken met de nieuwe weapon crafting feature. Daarnaast is er een nieuw wapentype genaamd de Glaive.

Destiny 2: The Witch Queen komt uit op 22 februari.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)