Politieagenten spelen liever Pokémon GO dan dieven te vangen

Pokemon Pokémon Go

Pokémon GO is nog steeds razend populair. Sommige spelers gaan zelfs heel ver om een bepaald type Pokémon te vangen, of vegen alle regels aan hun broek, of ze vertikken het om hun taak uit te voeren, en worden ontslagen.

Dat is toch wat Louis Lozano en Eric Mitchell, twee politieagenten uit Los Angeles, overkwam. Na het negeren van meerdere oproepen waarbij ze verzocht werden zich naar een overval te begeven werden ze op het matje geroepen.

Na verhoor bleek dat ze Pokémon GO aan het spelen waren, en op jacht waren naar een bijzondere Snorlax…

Uit de details die op 7 januari via de website van de regering van Californië bekend zijn gemaakt, blijkt dat Lozano en Mitchell zijn betrapt via hun digitale in-car videosysteem (DICVS), waarop te zien is dat zij “opzettelijk afstand hebben gedaan van hun plicht om een bevelvoerende officier te helpen reageren op een overval die aan de gang was, en dat zij tijdens hun dienst een Pokémon-spel voor de mobiele telefoon speelden“.

Tja keuzes maken zeker?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)