Star Wars Jedi: Fallen Order 2 wordt mogelijk voor E3 bekendgemaakt

Star-Wars-Jedi-Fallen-Order-II

Een mogelijk vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order zou nog voor E3 dit jaar worden onthuld. Journalist Jeff Grubb kwam met het nieuws naar buiten tijdens een recente Giant-Bomb stream. Die stream zit achter een paywall maar gebruiker Nibel deelde de informatie via Twitter.

Grubb beweert dat uitgever EA en ontwikkelaar Respawn de sequel aan het grote publiek zullen tonen voordat de E3 in juni van start gaat, dus we kunnen deze lente of zomer een officiële onthulling verwachten – met de mogelijkheid van een lancering ergens eind 2022, hoewel dat laatste onwaarschijnlijk lijkt.

Er gaan al geruime tijd geruchten over een vervolg op Fallen Order. De eerste game was een groot succes – in het eerste halfjaar na release werden er al meer dan tien miljoen exemplaren verkocht.

Ervan uitgaande dat het nieuws echt is, zal Jedi: Fallen Order 2 ruim voor Quantic Dream’s Star Wars Eclipse uitkomen, die blijkbaar nog minstens drie tot vier jaar op zich laat wachten.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.