Monster Hunter Rise verschijnt 12 januari op pc

monster-hunter-rise-pc-port

Monster Hunter Rise is al een tijdje alleen op Nintendo Switch verkrijgbaar. De game viel in zo’n goede aarde bij de fans dat Capcom bevestigde dat er een port naar pc zou komen. Dankzij een recente launch trailer van Capcom weten we wanneer Monster Hunter Rise op pc zal verschijnen.

De trailer bellicht nieuwe opties voor de pc-versie waaronder grafische filters, ondersteuning van ultrawide monitoren, 4k resolutie ondersteuning en een ontgrendelde framerate. Je kan overigens op Steam een demo van de game downloaden.

Vanaf volgende week woensdag, 12 januari, kunnen we Monster Hunter Rise op pc spelen.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.