Nieuwe NVIDIA gameplay trailer The Day Before is oogverblindend mooi

The Day Before wordt sinds zijn aankondiging een paar maanden geleden omschreven als de spirituele opvolger voor zowel The Last of Us als The Division. En de nieuwe trailer die we vandaag te zien krijgen, toont dat deze titel heel veel potentieel heeft.

Fntastic’s post-apocalyptische titel The Day Before onthult verbluffende gameplay in de nieuwste trailer waarin NVIDIA DLSS, ray-traced reflecties en meer aan bod komen.

De nieuwste trailer geeft ons een voorsmaakje van de gameplay in de open-wereld survival titel en om te zeggen dat de graphics verbluffend zijn zou een understatement zijn. De titel zal ray-traced reflecties, RTX Global Illumination en ambient occlusion ondersteunen, tezamen met Nvidia DLSS.

Kijk en oordeel zelf!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)