Ubisofts abonnementendienst Ubisoft+ komt naar Xbox Game Pass

Met Xbox Game Pass zitten Xbox- en pc-spelers al met een heel mooi aanbod aan games die gratis beschikbaar zijn, en dit vaak op dag van launch. Voeg daar nog het gratis inbegrepen EA Play aan toe en je hebt een shitload aan games om (gratis) te spelen. Maar het wordt nog beter…

Ubisoft heeft gisteren namelijk laten weten dat hun Rainbow Six Extraction op 20 januari gratis naar Xbox Game Pass komt, en pc. En dat is nog maar het begin zo blijkt…

Ubisofts eigen abonnementendienst, Ubisoft+ komt ook naar Xbox Game Pass binnenkort. Ubisoft+ was eerder exclusief voor pc en clouddiensten als Google Stadia en Amazon Luna, waarbij abonnees dag-één toegang kregen tot nieuwe releases en DLC voor Ubisofts games. Denk hier onder andere aan Assassin’s Creed Valhalla, Far Cry 6 en Riders Republic, inclusief alle DLC die in de premium edities van deze games zit.

Ubisoft heeft nog niet bekendgemaakt wanneer we hun aanbod mogen verwachten. En vooral of we zullen moeten betalen hiervoor. Momenteel betalen pc-gamers voor Ubisoft+ 15 euro per maand. In tegenstelling tot EA Play, maakt de aankondiging geen melding van het feit dat deze service deel uitmaakt van Xbox Games Pass op Xbox of PC.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)