Reis naar de verbluffende nieuwe wereld van The Elder Scrolls

Ook in 2022 kunnen de fans van The Elder Scrolls Online op heel wat nieuwe content rekenen.

Aan de overkant van een uitgestrekte zee wacht in 2022 het nieuwste avontuur voor The Elder Scrolls Online. Het komende jaar kunnen Elder Scrolls fans over heel de wereld uitkijken naar de introductie van een nog nooit eerder vertoonde wereld en een verhaal dat nog verteld moet worden.

Op 27 januari onthult Bethesda meer over wat we mogen verwachten voor hun populaire MMORPG.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)