Nieuwe Elden Ring gameplay toont het uitgestrekte Stormveil Castle

Elden Ring

Souls-fanaten weten dat ze nog iets meer dan een maand geduld moeten uitoefenen vooraleer ze aan de slag kunnen met Elden Ring.

De nieuwste game van Hidetaka Miyazaki en zijn team lijkt alles in huis te hebben om ons geduld en doorzettingsvermogen opnieuw serieus op de proef te stellen.

De Closed Network Test gaf fans al een voorproefje van wat komen gaat en via YouTuber ER-SA zijn er opnieuw enkele interessante gameplayvideo’s naar buiten gekomen. Hierin krijgen we onder andere een beter beeld van het majestueuze Stormveil Castle.

Wil je echter zonder spoilers aan het Elden Ring-avontuur beginnen op 25 februari? Dan raad ik je aan om je wilskracht aan te spreken en niet op onderstaande video’s te klikken.

Wil je toch wat leesvoer over Elden Ring? Dan kan je zeker nog even de impressies van Yakkoi en Luca over hun avonturen in de Closed Network Test nalezen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.