Far Cry 6-DLC Pagan: Control is vanaf 11 januari verkrijgbaar

Pagan: Control, de tweede DLC voor de Season Pass van Far Cry 6, is vanaf 11 januari verkrijgbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia en Windows PC. Je moet Far Cry 6 hebben om met de DLC aan de slag te gaan.

In Pagan: Control, belichamen spelers Pagan Min, de iconische schurk uit Far Cry 4. Er staat een gloednieuwe ervaring geïnspireerd op het roguelite-genre dat zich afspeelt in de diepten van de verontruste psyche van de schurk voor hen klaar. 

Pagan: Control, een combinatie van intense actie en verhalen, biedt spelers een unieke kans om de geest van Pagan te verkennen, meer te weten te komen over zijn verleden en het op te nemen tegen bekende gezichten terwijl hij worstelt om te ontsnappen aan zijn cyclus van schuld en spijt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)