Rainbow Six Extraction verschijnt bij launch meteen op Xbox Game Pass

Kijk je uit naar de launch van Rainbow Six Extraction op 20 januari, en heb je toevallig een Xbox Game Pass-abonnement? Dan hebben we goed nieuws voor jou!

Yep, je leest het goed! Rainbow Six Extraction zal op dag één beschikbaar zijn met Xbox Game Pass. Operators zullen worden vergezeld door Xbox Game Pass-leden op console, pc en cloud van over de hele wereld om hen te helpen in de strijd tegen de zich steeds ontwikkelende buitenaardse dreiging die de wereld bedreigt.

Als de game op 20 januari 2022 uitkomt, kunnen Xbox Game Pass-leden zich alleen of in squads van maximaal drie spelers storten op deze PvE co-op-ervaring. Rainbow Six Extraction is een tactische co-op FPS die een geheel nieuwe squad-based PvE-ervaring brengt.

Rainbow Six fans op PC zullen blij zijn om te horen dat Rainbow Six Siege vanaf 20 januari ook beschikbaar zal zijn met PC Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate. Nu Rainbow Six Siege al beschikbaar is voor Xbox Game Pass Ultimate leden op console en cloud, hebben fans de mogelijkheid om hun tactische shooter-vaardigheden bij te spijkeren in afwachting van de release van Rainbow Six Extraction. En spelers die zowel Siege als Extraction spelen, kunnen de epische uitrusting ontgrendelen die is inbegrepen in de United Front Bundle.

Ter info: Ubisoft heeft ook aangekondigd dat hun Ubisoft+ abonnementsdienst naar Xbox consoles komt. Een specifieke lanceringsdatum is nog niet bekend, maar het komt er “snel” aan. In tegenstelling tot EA Play, lijkt het erop dat Ubisoft+ zal worden aangeboden als een standalone abonnement, in plaats van een onderdeel van Xbox Game Pass Ultimate. Je zal er dus extra voor moeten betalen (denken we).

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)