HBO neemt je mee achter de schermen van Harry Potter: Return to Hogwarts

Wat vliegt de tijd! Ook Harry Potter draait al meer dan 20 jaar mee in de entertainmentindustrie. Hoog tijd vinden ze bij HBO om uit te pakken met een unieke special rond Harry en zijn tovenaarsvriendjes.

In een nieuwe video naar aanleiding van de release van deze unieke special op HBO Max (nog niet te zien bij ons) neemt de studio ons mee achter de schermen.

Tezamen met de personages die de saga groot maakten, waaronder uiteraard ook Emma Watson, vernemen we meer over het hoe en waarom van deze special. En dat levert ook unieke beelden op.

En waar blijft die game verdorie?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)