Netflix voert gesprekken voor derde seizoen van Squid Game

De productie voor het tweede seizoen van het razend populaire Squid Game is nog niet gestart of Netflix is al in gesprek voor een eventueel derde seizoen.

Dat heeft bedenker van de reeks Hwang Dong-hyuk aan de Koreaanse zender KBS vertelt. Dat is best opmerkelijk omdat de man het al ontzettend moeilijk vond om een tweede seizoen te schrijven.

I’m in talks with Netflix over season 2 as well as season 3. We will come to a conclusion any time soon.

Hwang Dong-hyuk, bedenker van Squid Game

Het is niet geheel onlogisch dat Netflix vragende partij is voor een derde seizoen van Squid Game. De reeks verbrak dit jaar geheel onverwacht alle records en zorgde bij Netflix voor een heleboel extra inkomsten. Ik kijk dan ook uit naar afgeleide producten gebaseerd op de reeks zoals comics en een videogame…

Ik ben zelf nog niet overstag gegaan om Squid Game te bekijken, maar heb veelvuldig naar de lofzang over deze Zuid-Koreaanse reeks op Netflix van mijn vrienden mogen aanhoren. Misschien dat ik me er dan toch eens aan moet wagen…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.