Couch co-op game Moving Out is nog tot 17 uur gratis in de Epic Games Store

Voor wie houdt van games die je samen met je gezin of vrienden vanuit de zetel kan spelen, heb ik goed nieuws, want op de Epic Games Store staat wederom een gratis game om te downloaden. Het gaat namelijk over de couch co-op game Moving Out.

Je kent ongetwijfeld dit soort games wel. Het start allemaal vol plezier, tot je in de ban geraakt van dit genre, dan wil je alles zo snel en goed mogelijk uitvoeren en geraakt de sfeer al snel verhit. Ik kan erover meespreken, want de gamereeks Overcooked heb ik samen met mijn tienerdochter gespeeld.

De taken werden mooi verdeeld en in het begin liep alles soepel, tot er van alles aan de game veranderde en we telkens in een andere situatie terecht kwamen. Het toeval moet natuurlijk zijn dat ik en mijn dochter hetzelfde karakter hebben en het in de keuken niet enkel de potten waren die overkookte. Uiteindelijk moeten we wel concluderen dat we enorm veel plezier hebben beleeft in de keukens van Overcooked en wie zich geroepen voelt om de keuken om te ruilen met een verhuiswagen en woningen zit met Moving Out op het juiste adres.

Deze keer ben je dus een werknemer van een verhuisfirma en is het je taak om meubels te verhuizen. Natuurlijk moet je niet op de alledaagse plaatsen zijn om meubels en voorwerpen te verplaatsen. Als je kon genieten in de verschillende keukens in Overcooked, dan zijn we er vast van overtuigd dat je in Moving Out even veel plezier gaat beleven.

Moving Out is gratis te downloaden via de Epic Games Store en dit nog tot maximum 16:59uur.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.