Vanaf 1 januari haal je eerste officiële Sonic The Hedgehog LEGO-set in huis voor €70

LEGO Sonic The Hedgehog Green Hill Zone

Enkele dagen geleden lekte de boxart al uit van de eerste LEGO-set gebaseerd op SEGA’s blauwe icoon Sonic. Vandaag kondigde het Deense bedrijf de set officieel aan.

De set is een ode aan het Green Hill Zone-level uit de allereerste Sonic The Hedgehog game uit 1991. We zien de iconische looping, de groene grasvlaktes, de typische geblokte ondergrond en natuurlijk ook vijanden zoals Crabmeat, Moto Bug én Dr. Eggman!

Het leuke is dat je de verschillende elementen aan elkaar kan klikken zoals je dat maar wil. Bovendien kan je ook meerdere sets in huis halen om zo een langer parcours te maken. Of zet LEGO hier stiekem de deur open voor méér Sonic-sets?

De Sonic The Hegdhog – Green Hill Zone is 36cm lang, 17cm hoog en bevat in totaal 1.125 steetjes. De prijs valt naar mijn mening goed mee, want voor €69,99 haal je deze set vanaf 1 januari 2022 in huis, exclusief via de LEGO-winkels.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.