De Slitherfang toont zich in korte Horizon Forbidden West-video

De release van Horizon Forbidden West komt nu toch wel met rasse schreden dichterbij. Reden genoeg om kennis te maken met een aantal nieuwe dino’s, en eentje daarvan is de Slitherfang.

In een nieuwe korte video maken we kennis met de Slitherfang, een slangachtige mechanische dino die ons het leven ongetwijfeld zuur zal maken. In de video zien we hoe hoofdrolspeelster Aloy de vijand naar de grond toe werkt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)