Vergeet King Kong en Godzilla en maak kennis met Megaboa

King Kong en Godzilla zijn ongetwijfeld twee iconische wezens, of mag ik zeggen monsters, die nooit meer weg te denken zijn uit onze cultuur in het algemeen. Nu krijgen ze er echter met Megaboa een concurrent, oeps ik bedoel slang, van formaat bij…

Het ongetwijfeld heel spannende verhaal gaat als volgt: “Tijdens een reis in Colombia trekt een groep studenten het regenwoud in op zoek naar grottekeningen. Maar een ooit voor uitgestorven vijftien meter lange boa constrictor ligt op de loer in het struikgewas, hongerig naar bloed,”

En ik herhaal graag dat die boa constrictor maar liefst 15 meter lang is….

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)