WINNAAR – WEDSTRIJD | RuneScape: The First 20 Years – An Illustrated History

RuneScape is een van de meest langlopende RPG’s die er bestaan. De game zag twintig jaar geleden het levenslicht en wordt tot op de dag van vandaag gespeeld door miljoenen gamers.

Bedankt voor jullie massale deelname!
Het juiste antwoord op de wedstrijdvraag is 224 pagina’s.
De volgende winnaar werd uitgeloot: Joachim V

Ter ere van deze verjaardag bracht ontwikkelaar Jagex in samenwerking met Dark Horse Books twee prachtige boeken op de markt die door middel van prachtig artwork terugblikken op deze voorbije twee decennia.

Wij mogen van Jagex een exemplaar van de Deluxe Edition ter waarde van €84,99 weggeven aan onze trouwe bezoekers. Deze editie heeft een speciale cover, kartonnen slipcase, hard backed folio met art prints, goudomrande pagina’s en paginamarker. 

Het enige wat je hoeft te doen is je antwoord op onderstaande vraag doormailen naar wedstrijd@pragalicious.com:

Hoeveel pagina’s telt dit prachtige naslagwerk “RuneScape: The First 20 Years – An Illustrated History”?

Laat zeker je volledige naam en adres achter in de mail en zet ook even RuneScape in de hoofding.

Hetenige wat je dan nog hoeft te doen is geduldig wachten tot we de winnaar bekend maken. Of je kan in tussentijd ook gewoon wat RuneScape spelen natuurlijk…

Deze wedstrijd loopt tot en met zondag 26 december 2021 om 00u00.

Veel succes!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.