Na Mario krijgt ook Sonic zijn eigen LEGO-set

Bij mij lag er voor de verandering geen LEGO-set onder de kerstboom. Al had ik mij enkele weken geleden al getrakteerd op die fantastische Ghostbusters ECTO-1 tijdens Black Friday.

Aan de Mario-sets die vorig jaar werden geïntroduceerd heb ik me nog niet durven wagen. Enerzijds omdat er ondertussen al belachelijk veel uitbreidingen zijn uitgekomen, maar ook omdat ik ze visueel net iets minder indrukwekkend of interessant vind. Al zeg ik nooit nooit, natuurlijk…

Maar als het lek via Jordan Middler op Twitter waar blijkt te zijn, zou ik toch net wat meer moeite hebben om mijn geld op zak te houden. Want hij postte namelijk een foto waarop een splinternieuwe set te zien is van Sonic The Hedgehog.

Deze set, onder de Ideas-vlag, bevat de beroemde scène uit de allereerste Sonic-game. We zien de iconische looping, de krabben én Dr. Eggman! Bovendien lijkt het erop dat de set uit te breiden zal zijn, al ik afga op de zwarte uitsteeksels rechts onder de scène.

Het is nu alleen nog afwachten wanneer LEGO deze set officieel aankondigt om dan te ontdekken hoe groot het gat in mijn portefeuille wordt…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.