Haal vandaag voor 17u Control gratis in huis via de Epic Games Store

Control

Hopelijk hebben jullie allemaal een fijn, al dan niet game gerelateerd, cadeau gevonden onder de kerstboom. Als dat toch niet het geval was, of je wil gewoon nog méér cadeau’s, dan heb ik goed nieuws voor jou.

Want zoals jullie ondertussen misschien wel al weten, gooit Epic in zijn Games Store tot en met 6 januari met gratis games. En vandaag hebben ze weer een knaller klaarstaan.

Want vandaag kan je tot 17u dé game van 2019 aan je bibliotheek toevoegen. Ja, het fascinerende Control van ontwikkelaar Remedy is écht wel een game die je moet gespeeld hebben en dat kan je nu gratis via de Epic Games Store.

Enjoy!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.