fbpx

Prey is de volgende gratis game in de Epic Games Store

Zelfs op kerstdag hebben we naar de geweldige actie gekeken op de Epic Games Store. We zijn al even benieuwd naar de nieuwe gratis game om te downloaden, als de pakjes onder de kerstboom.

Er zijn al heel wat toppers de revue gepasseerd op de Epic Games Store. Het straffe van dit alles is het feit dat deze gratis worden aangeboden en ook nog eens dat de actie nog duurt tot 6 januari.

Vandaag is het de beurt aan een game van Bethesda Softworks, namelijk het fantastische Prey. Het speelt zich af op een ruimtestation, waar jij een belangrijk rol kan spelen in het verdere verloop van de mensheid. Natuurlijk lopen de dingen niet zoals gepland en wordt het ruimtestation overspoelt door aliens. Vanaf dat moment moet je er alles aan doen om deze hachelijke situatie te overleven.

Wie Prey nog nooit heeft gespeeld, raden we jullie wederom aan om als de bliksem naar de Epic Games Store te gaan en deze game nog voor 17uur te downloaden.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: