Nieuwe Sonic the Hedgehog 2-filmtrailer haalde inspiratie bij The Matrix

Door corona zal het me dus niet lukken om de nieuwste The Matrix-prent in de bioscoop te gaan zien. Misschien het ideale moment om de originele trilogie nog eens te herbekijken denk ik dan. Een idee dat de mannen achter Sonic the Hedgehog 2 precies ook zagen zitten…

In de film lopen we niet alleen Sonic tegen het razendsnelle lijf maar ook andere bekende personages zoals Knuckles, Tails en Dr. Robotnik.

En net als in The Matrix moeten we ook nu een keuze maken: voor wie gaan we kiezen? Gaan we voor de “Red Quill or Blue Quill”, ofwel Knuckles of Sonic?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)