Epic schenkt ons als kerstcadeau de RPG Pathfinder: Kingmaker – Enhanced Plus Edition

Gisterenavond was het natuurlijk kerstavond, maar ik heb tussen twee gangen snel gekeken welke gratis game er deze keer te downloaden viel op de Epic Games Store. Fanaten van het betere RPG genre worden getrakteerd op Pathfinder: Kingmaker – Enhanced Plus Edition.

Wie als RPG fanaat games als Balder’s Gate en Fallout 1 en 2 heeft gespeeld kan in deze Pathfinder: Kingmaker – Enhanced Plus Edition wel eens een nieuwe favoriete role playing game vinden.

De game is in ontwikkeling kunnen gaan, dankzij 18000 backers op de crowdfunding website Kickstarter. Het is ook de allereerste isometrische party-based computer RPG die zich afspeelt in het universum van Pathfinder.

Voor al wie bekend is met de wereld van Pathfinder of een zwak heeft voor een goede RPG game, raden we aan niet lang te wachten om deze game gratis in de wacht te slepen. Vanavond om 17 uur staat er weer een nieuwe game om gratis te downloaden op de Epic Games Store.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.