De laatste aflevering van Pokémon Evoluties is nu te bekijken

The Pokémon Company International heeft de laatste aflevering van Pokémon Evoluties aangekondigd. Deze nieuwe mini-animatieserie is gemaakt ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum. 

Het begon met zomaar een opmerking, die vervolgens overging in een gerucht. En nu heeft iedereen het erover: de ontdekking van de sterkste Pokémon die Kanto ooit gekend zou hebben! En Green, een buitengewone Pokémon Trainer, probeert hem uit alle macht te vangen. Maar ze is niet de enige die hem op het spoor is …
 
Fans kunnen nu exclusief op het officiële YouTube-kanaal van Pokémon en op Pokémon TV alle acht de afleveringen van Pokémon Evoluties bekijken. Dat zijn:

  • ‘De kampioen’, dat zich afspeelt in de regio Galar
  • ‘De verduistering’, dat zich afspeelt in de regio Alola
  • ‘De visionair’, dat zich afspeelt in de regio Kalos
  • ‘Het plan’, dat zich afspeelt in de regio Unova
  • ‘De rivaal’, dat zich afspeelt in de regio Sinnoh
  • ‘De wens’, dat zich afspeelt in de regio Hoenn
  • ‘De show’, dat zich afspeelt in de regio Johto
  • ‘De ontdekking’, dat zich afspeelt in de regio Kanto

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)