Horrorklassieker I Have No Mouth, And I Must Scream (pc) nu gratis op GoG

Op zoek naar een klassieke horror adventure game om je kerstavond op te vrolijken straks? En dat zonder te moeten betalen? Dat kan!

De komende 48 uur heeft GOG de klassieke horror PC adventure titel I Have No Mouth, And I Must Scream gratis in zijn aanbod staan.

Naast de basis game krijg je ook nog wat leuke extra’s waaronder de scans van de handleiding, de soundtrack, een making-of doc en het originele korte verhaal van auteur Harlan Ellison.

Om het spel te krijgen, registreer je je gratis op GOG, klik op de weggeef link, en klaar is Kees.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)