Vampyr is de volgende gratis game in de Epic Games Store

Het is wederom 17 uur gepasseerd, dus zijn we snel gaan kijken in de Epic Games Store, wat de nieuwe gratis game is. Morgen zullen we geen genoegen nemen om onder een maretak te zoenen, maar een flinke beet in de nek, dat zal het enigste zijn waar we onze dorst mee kunnen lessen. Met Vampyr als gratis game wordt dit een fluitje van een cent.

Vampyr speelt zich af in Londen, 1918. Je speelt als Dr. Jonathan Reid die naarstig op zoek is naar een medicijn tegen de griep. Je ligt echter zwaar in conflict met jezelf, want je bent recent gebeten door een vampier, en je weet wat er dan gebeurd. Zo zijn de mensen die je wilt redden ook je voedselbron geworden, zodat jezelf kan overleven.

Het aanbod is tot hiertoe al mooi geweest qua gratis games in de Epic Games Store. Met Vampyr krijgen we een actie gerichte Role Playing Game en we geven jullie dan ook de tip om deze game zeker een kans te geven. Hij is uiteindelijk ook gewoon gratis te downloaden.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.