Xbox Games with Gold voor januari zijn bekend

Ook in 2022 blijft Microsoft de Xbox-gamers met een Xbox Live-abonnement trakteren op een aantal gratis games. Al is het aanbod voor januari 2022 echt heel pover, en ik herhaal heel pover…

De 2022 Games with Gold-reeks van januari bevat de Xbox One-titels NeuroVoider en Aground, en via achterwaartse compatibiliteit, de Xbox 360-titels Radiant Silvergun en Space Invaders Infinity Gene.

Gelukkig is het Xbox Game Pass-aanbod een heel pak straffer…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)