Sony Pictures serveert een nieuwe trailer voor de Uncharted-film

Uncharted Movie

Van een mooie verrassing gesproken voor Kerstmis. Sony Pictures pakt totaal onverwacht uit met een nieuwe officiële trailer voor de Uncharted-film.

En die trailer willen we natuurlijk graag met jullie delen, want zo zijn we hier bij Pragalicious.

The race for the greatest treasure is on… if they can survive each other first.

Vanaf 18 februari te zien in de bioscoop, tenzij corona er weer anders over beslist…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)