fbpx

LEGO Horizon Zero Dawn Tallneck en Overwatch Titan-set verschijnen in 2022

In mijn jonge jaren heb ik uren met LEGO gespeeld en de zotste en coolste sets gebouwd. Maar het was nog leuker om zelf creatief te zijn en eigen setjes te bouwen. De voorbije jaren echter duiken er steeds meer en meer combo’s op tussen LEGO en gaming franchises. En daar horen ook Horizon Zero Dawn en Overwatch bij.

Als we de Duitse retailsite Wagner mogen geloven, dan mogen Horizon Zero Dawn-fans in mei 2022 uitkijken naar de release van de LEGO Horizon Zero Dawn Tallneck-set.

De set zou bestaan uit een Tallneck, het label 18+ hebben en bestaan uit 1222 blokjes en onderdelen. De release van de LEGO 76989 Horizon Zero Dawn Tallneck staat gepland voor mei 2022.

Ook mogen we volgend jaar, in februari, een LEGO Overwatch 76980 Titan-set verwachten. Afgaand op eerder verschenen geruchten van een LEGO Gaming thema, is het dus niet ondenkbaar dat we in de nabije toekomst nog aankondigingen mogen verwachten rond combinaties tussen LEGO en populaire gaming series.

Overwatch 2 actie komt tot leven in LEGO-stijl met de ongelooflijke robot Titan (76980). Dit gelede model heeft veel realistische functies, waaronder raketten en een energiewapen dat ontsteekt met een heldere baksteen LEGO. Inclusief minifiguren van Overwatch-heldinnen, Mei en Tracer met hun wapens inspireert het tot spannende avonturen en wordt het trots weergegeven naast elke gameconsole.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d