Dark Souls-fans mogen uitkijken naar nieuwe tabletop rpg-versie

Dark Souls, en soulslike games als je de lijn doortrekt, het is bijna een way of life of een religie voor sommigen. En het feit dat de saga populairder dan ooit is laat zich niet alleen zien in videogames, klonen en/of bord- en kaartspellen.

Volgende in het rijtje is een nieuwe tabletop rpg die er zit aan te komen. Er is nog niet veel bekend maar je kan je al wel inschrijven voor een nieuwsbrief voor komende updates.

Steamforged Games is momenteel druk in de weer met een tabletop rpg gebaseerd op Dark Souls. En ze hebben al wel ervaring want eerder brachten ze ook een bordspel (check teaser afbeelding) en kaartspel gebaseerd op Dark Souls uit.

Verder heeft de studio ook al ervaring met bordspellen gebaseerd op Horizon Zero Dawn, Devil May Cry en Resident Evil 3. Dat zit dus helemaal goed!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)