De kerstman brengt een heleboel gratis extra’s naar Marvel’s Avengers

Marvel's Avengers

Crystal Dynamics, de studio achter Marvel’s Avengers, pakt voor kerst uit met een heleboel extra’s voor de trouwe Marvel’s Avengers-spelers. En een heel deel van die extra’s zijn bovendien gratis.

Tussen nu en 27 december kunnen spelers viervoudige XP en 2x de normale resources claimen. Dit om spelers te helpen hun superhelden snel(ler) te kunnen levellen tijdens de feestdagen, en de duur van het event.

Daarnaast zien we ook de terugkeer van het Cosmic Threat-event waarin spelers tot 6 januari unieke cosmetics kunnen scoren voor hun superhelden.

En dat is nog niet alles zo blijkt. Ook kunnen spelers nu naar de Marketplace en een nieuw kostuum voor Hawkeye, gebaseerd op het pak uit de Disney Plus-serie, bemachtigen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)