Vanguard/Warzones anti-cheat systeem Ricochet is een succes

Call of Duty Warzone

Zijn we binnenkort eindelijk verlost van die vervelende cheaters in Call of Duty: Vanguard en Warzone? Helemaal verlost is misschien een groot woord, maar er zijn er toch al een heel pak minder sinds de introductie.

Op de officiële Call of Duty Twitter-pagina lezen we immers dat het systeem reeds 48000 cheaters van de servers heeft verbannen.

Zou het dus kunnen dat er een oplossing is om deze mensen te verwijderen uit het systeem? Zou best kunnen aangezien het systeem ook niet eenvoudig te omzeilen is. De software van de kernel driver gaat immers door al je computerhardware om cheat software op te sporen.

Nu is het enkel wachten tot hackers weer iets gevonden hebben om het systeem te neutraliseren vrezen we. Maar bon ondertussen zitten we toch even safe.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)