Eerste trailer voor Game of Thrones-bedenker George R.R. Martins nieuwste project

Als je dacht dat George R.R. Martin na het waanzinnige succes van zijn boeken en verfilming van Game of Thrones zou gaan rentenieren, dan heb je het mis. Samen met acteur Vincent D’ Onofrio werkt hij namelijk aan de verfilming van het boek Night of the Cooters uit 1987.

Vincent D’ Onofrio die ken je misschien van zijn rollen in films als Men in Black, The Cell en Jurassic World of als Kingpin in Marvel Cinematic Universe (MCU) streaming televisieseries Daredevil en Hawkeye.

Het boek Night Of The Cooters van science fiction schrijver Howard Waldrop vertelt het verhaal van een buitenaardse invasie in het dorpje Pachuco, Texas.

Zelf omschrijft hij het project als een kortfilm die zo’n 20 à 30 minuten zal duren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)