Hoe zit het met de verfilming van Ghost of Tsushima?

Ghost of Tsushima Director's Cut The Eagle

Ghost of Tsushima, door velen smalend Assassin’s Creed in Japan genoemd, blijft voor mij persoonlijk een van de beste games van de voorbije jaren. Ik ben dan ook razend benieuwd naar de verfilming hiervan. Maar hoe zit het nu met die film?

Gelukkig is er filmregisseur Chad Stahelski, de man die ook de vier John Wick-films in goede banen leidde, om het project te overzien. Hij gaf recent een update over de stand van zaken. En voor wat het waard is: we zullen nog flink wat geduld moeten hebben…

De voornaamste reden hiervoor is dat het team de game alle eer wil aandoen, en hiervoor dus ruimschoots zijn tijd wil nemen. Dat vertelde hij in een interview met IGN.

We willen het gewoon goed doen,” zei Stahelski. “Je weet hoe videogame adaptaties kunnen gaan. Dus we nemen onze tijd en doen het goed. We werken heel nauw samen met de game-ontwikkelaars om ervoor te zorgen dat we vasthouden aan wat er zo goed aan is.”

Stahelski verklaarde dat een script nog in ontwikkeling is voor de film. Hij zei ook dat fans van Ghost of Tsushima “erg blij zouden zijn met waar we aan werken,” en merkte op dat hij de game “vele malen” heeft gespeeld, iets wat hem in eerste instantie aantrok in het project.

Komt dus wel goed, maar het zal nog lang wachten zijn op het eindresultaat vrezen we…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)