Gratis content update voor Chernobylite is nu beschikbaar

Chernobylite

Als je op zoek bent naar een goede game die kan dienen als alternatief voor Fallout, dan zit je zeker goed met Chernobylite. Net voor de feestdagen krijgt de game een tweede content update die nu beschikbaar is.

Ghost Town, want zo heet de update, is de tweede van vele gratis content updates die naar Chernobylite op Steam komen, evenals enkele andere toevoegingen.

De gratis content update voegt een nieuwe kaart toe aan de game van de Pripyat Residential Area, vol met evenementen en zijmissies. Hier zullen spelers in staat zijn om de 3D gescande recreatie van Pripyat’s wijken te verkennen en iconische locaties te bezoeken zoals de Azure Swimming Pool.

Tegelijk met de content-update is ook een nieuwe set wapenskins, het Deadly Frost Skin Pack, nu verkrijgbaar op Steam voor €3,29.

Daarnaast is de originele soundtrack van de game, van de bekroonde componist Mikolai Stroiński, nu te koop op Steam voor €4,99.

Een andere toevoeging aan het spelaanbod is een demo van Chernobylite die nu te spelen is op Steam. De demo bevat de intro van het spel en twee hele dagen in het spel die spelers kunnen doorlopen.

Tot slot, net op tijd voor de feestdagen, is Chernobylite verkrijgbaar met 25% korting op Steam, de Epic Games Store en GOG.com.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)