Square Enix toont nieuwe gameplay van Stranger of Paradise Final Fantasy Origin

Final Fantasy VII was voor mij de game die me liet kennismaken met het genre van de Role Playing Game (RPG). Tot hiertoe is deze game nog steeds mijn favoriete RPG. Voor hun 35 jarige bestaan van de franchise brengt Square Enix een prequel uit op de allereerste Final Fantasy game, namelijk Stranger of Paradise Final Fantasy Origin.

De verwarring is alom bij Stranger of Paradise Final Fantasy Origin, want deze game is geen RPG, maar een Soulslike-game. Voor mezelf is dit zeker geen probleem, maar ik kan me al inbeelden dat vele fans van de Final Fantasy franchise dit helemaal niet zien zitten.

De demo van enkele maanden geleden werd door het grote publiek ook niet bijster goed onthaald. Dus staat Square Enix voor een moeilijke opdracht om Stranger of Paradise Final Fantasy Origin nog in een goed daglicht te krijgen.

Square Enix brengt alvast nieuwe gameplay uit, zodat vele gamers hierdoor hun eerste indruk doet veranderen. Dat de game wordt gemaakt door Team Ninja, die we kennen van de fantastische Nioh-games kan eventueel ook wel helpen.

Stranger of Paradise Final Fantasy Origins is vanaf 18 maart 2022 speelbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S|X en PC.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.