Meer Matrix-goodies op weg naar Fortnite

Vanaf morgen kunnen we genieten van The Matrix Resurrections op het grote witte doek. Net zoals dat voor andere film-franchises gebeurde, zijn er vanaf heden ook wat nieuwe Matrix-goodies beschikbaar in Fortnite. Het gaat over twee emotes en één weapon skin.

Spelers konden reeds een glider in het thema van The Matrix in huis halen, maar daar stopt het dus niet. Vanaf vandaag kun je het gratis ‘The White Rabbit’-pakket in huis halen met twee iconische emotes en een vette weapon skin. De favoriet in het pakket is ongetwijfeld de Neo’s Bullet Time-emote waarbij de speler iconisch achteruit leunt en enkele kogels ontwijkt.

Geruchten doen overigens de ronde dat er binnenkort ook een Neo- en Trinity-skin zou verschijnen in de game. Dat gerucht werd echter nog niet bevestigd, al zou het de tweede keer zijn dat acteur Keanu Reeves in de game terecht komt. Zo loopt hij ondertussen al rond in het Fortnite-universum als John Wick uit de gelijknamige films.

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.