Nieuwe Company of Heroes 3-video focust op dynamische campagne

Het is nog een flinke poos wachten op Company of Heroes 3. In die periode kan je uiteraard nog genieten van zijn geweldige voorganger of anders zeker Iron Harvest spelen. Die game haalde immers flink wat mosterd bij Company of Heroes 2.

In tussentijd zitten ze bij ontwikkelaar Relic Entertainment gelukkig niet stil. Getuige daarvan dit nieuwe videodagboek dat de focus legt op de dynamische campagnemodus.

In de loop van de campagne bepaal jij hoe de geallieerde troepen Italië weer in handen proberen te krijgen. Let wel op want de resultaten die je behaalt in je missies en skirmishes zullen worden weerspiegeld in toekomstige missies.

Zo geeft het team bijvoorbeeld mee dat je in Company of Heroes 3 zelfs een luchtmachtleger kunt hebben. Om een constante aanvoer van vliegtuigen te garanderen, zal je dan wel vliegvelden moeten veroveren. Dit wil dus zeggen dat je eerst paratroopers moet sturen om die vliegtvelden en luchthavens te veroveren en veilig te stellen. Om daarna ervoor te zorgen dat er voldoende brandstof en munitie is om je luchtmacht te bevoorraden.

Of je kan bijvoorbeeld een beroep doen op verzetstrijders om dat in jouw plaats te doen natuurlijk. Of waarom niet je zeemacht inzetten om de stranden te veroveren zodat je landmacht kan oprukken en in de tegenaanval kan gaan. Maar dan nog moet je natuurlijk opletten voor de tegenzet van de vijand.

En zo zal je dus constant moeten nadenken, beslissen en snel schakelen waar nodig wil je als overwinnaar uit de strijd komen.

Onderstaande video brengt het allemaal mooi in beeld.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)