GTA Trilogy onder vuur vanwege afwezigheid PlayStation 5-upgrades

Grand Theft Auto The Trilogy - The Definitive Edition

Over de lamentabele launch van de GTA Trilogy gaan we het niet meer hebben, daar vloeide al genoeg inkt over. Maar nu duikt er een nieuwe storm op…

Deze keer zou het gaan om de afwezigheid van de mogelijkheid om te upgraden naar de PlayStation 5-versie, iets wat bij de Xbox One-versie wel het geval zou zijn wat betreft de upgrade naar de Series X-versie.

Dat is toch wat de populaire Rockstar-insider Ben Turpin laat weten op Twitter. Het ziet er naar uit dat de fysieke generatie-upgrades voor de trilogie alleen beschikbaar zijn voor Xbox-gebruikers. Dit betekent dat, om wat voor reden dan ook, gamers die de fysieke versie van GTA Trilogy op PlayStation 4 kopen niet zullen kunnen upgraden naar de PlayStation 5-versie. Als je de fysieke Xbox One-versie hebt, dan kan je wel updaten en upgraden naar de Xbox Series X|S-versie.

Iedereen kan eindelijk een fysieke versie van de GTA Trilogy kopen in de meeste winkels – maar er is een addertje onder het gras. Je kunt niet upgraden naar de PS5-versie als je besluit de fysieke versie op te halen,” schreef Turpin. “Ik raad het sterk af om het te kopen totdat het spel is verbeterd met meer patches.

Het is onduidelijk waarom deze beslissing precies is genomen, of het te maken heeft met Sony, Rockstar, of een combinatie van de twee.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)