Nieuwe update voor Knockout City lost verschillende problemen op

Knockout City

Knockout City’s start was er eentje om te onthouden, iedereen was laaiend enthousiast over deze nieuwe multiplayer game. Als je weet dat ze de strijd moeten aan gaan tegen games als Fortnite en Warzone, is het toch knap dat deze game het hoofd boven water kan houden. Natuurlijk treden er hier en daar nog enkele foutjes op, maar daar zijn gelukkig de nodige updates voor.

Stel je voor dat je al enkele maanden fan bent van een multiplayer game en daar heel wat tijd in steekt, en dan blijkt dat je terug op lvl 1 start, zonder enige reden. Ik zou de muren oplopen moest me dit overkomen. Gelukkig kunnen we rekenen op die ene update dat er voor zorgt dat de bal op het juiste moment zijn doel treft en alle problemen oplost.

Er traden ook enkele gameplay bugs op en deze zouden normaal gesproken ook van de baan moeten zijn. Ondertussen zitten ze bij Knockout City al aan seizoen 4, dat op 7 december werd gelanceerd.

Het nieuwe seizoen kan misschien een perfecte start zijn voor gamers die de game nog geen kans hadden gegeven. Het was vorige maand zelfs gratis te downloaden via PlayStation Plus en het staat ook op de Game Pass.

Knockout City 4.0.2 update patch notes

Gameplay

  • Fixed an issue where a player would hear the throw animation and ball throw sound effect, but the ball would remain in the players hand when attempting to throw the ball followed by a sprint action while on a UFO. Players who throw a ball and immediately sprint afterward will now throw the ball as expected.
  • Fixed an issue where players were unable to sprint or cancel a throw when the throw button was set to toggle rather than hold. Sprinting while holding a throw or a pass that is set to toggle will now cancel the charge as expected.
  • Fixed an issue that caused a player holding a charged ball to instantly throw a newly caught ball.
  • Sometimes, players encountered an issue where they were unable to sprint for a period of time when their sprint settings were set to Auto and their throw settings were set to Toggle. (Dev note: This one was a tough one to reproduce. Please let us know if you continue to experience this issue!)
  • Fixed an issue where rarely, thrown Bomb Balls would bounce off the walls and floor, instead of sticking as expected.

UI

  • Players who open the mid-match stats while in a match will no longer experience a hitch in gameplay.
  • Updated various placeholder icons in the Brawl Pass.
  • Updated the icon for the Plumbob Hairstyle.

Misc.

  • Fixed an issue that was causing some players to have their Street Rank reset to 1. Those players will now see themselves at the correct Rank.
  • Fixed a bug that caused a small number of players to have an extremely high Skill Rating that wasn’t earned through matches.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.