Halo Infinite – Winter Contingency Event start vandaag

Waarom ik graag Halo Infinite MP speel? Het swingt als een tiet, nooit geen problemen, kleine(re) mappen, geen campers, iedereen dezelfde wapens en toch wel veel team play. Na het Fracture: Tenrai-event mogen we ons nu opmaken voor het Winter Contingency Event.

UPDATE: niet vergeten: het event start vandaag! Ik weet alvast wat ik vanavond ga spelen!

Akkoord, er is nog wel wat werk, zeker aan het progressiesysteem maar het draait zoals het hoort, en 343 voegt regelmatig aanpassingen door. Dat komt dus helemaal goed.

Maar bon, na het Fracture: Tenrai-event (dat coole samoeraikostuum) mogen we ons nu opmaken voor het Winter Contingency Event dat start op 21 december en duurt tot 4 januari.

Naast dagelijkse gratis rewards kunnen we ook rekenen op een pantserhulpstuk, pantserstukken, een gratis naamplaatje, emblemen en coatings met kerstthema voor onze Spartan en wapens.

Daarnaast ook meer Event Challenges we sneller beloningen kunnen vrijspelen. En als dit event eropzit start meteen het Fracture: Tenrai zodat we kunnen verderbouwen aan onze samoerai-outfit.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)