Sterke launch trailer voor GTA Online: The Contract

Vanaf nu kunnen GTA Online-spelers aan de slag met een nieuwe gratis verhaaluitbreiding voor hun favoriete game. Deze gaat door het leven als The Contract en brengt niet alleen Franklin uit GTA V terug maar introduceert ook de legendarische rapper/producer Dr. Dre.

Check om te beginnen zeker ons interview met Shawn ‘Solo’ Fonteno, de acteur die Franklin vertolkt in GTA V en in deze nieuwe uitbreiding.

The Contract is anders dan alles wat we eerder hebben gedaan, en brengt op nieuwe manieren een brug tussen verhaal, muziek en de online wereld“, zegt Sam Houser, oprichter van Rockstar Games. “Dankzij DJ Pooh, waar we al lang mee samenwerken, konden we met enkele van de grootste hiphop-legendes werken aan dit zeer moderne Los Santos-avontuur terwijl spelers de verloren muziek van Dr. Dre opsporen.

Speel alleen of met vrienden, The Contract is een gloednieuw avontuur dat zich afspeelt in de stad Los Santos. Spelers helpen Franklin en vrienden bij het opzetten van zijn ‘celebrity solutions agency’ en doen wat ze kunnen om de vermiste nieuwe muziek van Dr. Dre te vinden, die exclusief debuteert binnen The Contract.

Verdere hoogtepunten van The Contract zijn onder meer:

 • Veel nieuwe muziek, waaronder: een geheel nieuw radiostation, MOTOMAMI Los Santos, gehost door ROSALÍA en Arca met een genre-overspannende selectie van nummers, een ingrijpende herziening van Big Boy’s Radio Los Santos met exclusieve nieuwe muziek van rap en hip -hop-iconen en de eerste single van een aankomende EP op CircoLoco Records, plus een “Dre Day”-overname van DJ Pooh’s West Coast Classics, met klassieke Dr. Dre cuts, speciale cameo’s en nog veel meer
 • De nieuwe Music Studio, Record A Studios, waar spelers kunnen binnen stappen terwijl Dr. Dre en een speciale gastartiest aan nieuwe muziek werken, rondhangen met vrienden of achterover leunen met Franklin en Lamar in de Writer’s Room
 • Het nieuwe Agency-pand, een ultramoderne kantoorruimte, met optionele aanpassingen zoals een Armory en Vehicle Workshop
 • Plus Agency aangrenzende werkzaamheden zoals nieuwe Security Contracts en Payphone Hits
 • Drie nieuwe wapens; de Heavy RifleStun Gun en Compact EMP Launcher
 • Een vloot van zeven nieuwe voertuigen, waaronder de Pegassi IgnusLampadati Cinquemila en Pfister Astron, verkrijgbaar bij Legendary Motorsport. De Dewbauchee ChampionBravado Buffalo STXEnus Deity en Enus Jubilee hebben geheel nieuwe Imani Tech-aanpassingen te koop bij de Vehicle Workshop van het Agency
 • Nieuwe streetwear, accessoires, tatoeages, schmink en kapsels

Naast de première van The Contract komen er meer updates naar GTA Online, waaronder minder telefoontjes, sms’jes en e-mails – met waarschuwingen die rechtstreeks naar de in-game map in het pauzemenu worden verplaatst. Ook zijn de dagelijkse kosten voor eigendommen en bedrijven verlaagd, en nog veel meer:

 • Dubbel GTA$ en RP bij Transform RacesWeed Killer en Welcoming Party
 • Gratis Radio Los Santos T-Shirt
 • Bezoek Record A Studios vóór 22 december om een ​​gratis Westside Fitted Cap te ontvangen
 • Cashbonussen van verschillende hoogtes voor de eerste voltooiing van missies binnen Dr. Dre’s Contract
 • Eenmalige GTA$200K-bonus voor het voltooien van drie Security Contracts vóór 22 december
 • Prime Gaming-bonus: GTA Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club-account met succes koppelen aan Prime Gaming, krijgen GTA$100K voor het ergens deze week spelen 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)