King Arthur: Knight’s Tale krijgt er een PvP-modus bij

Fans van het betere hak-, steak- en americain préparéwerk hebben ongetwijfeld iets met ridders, zwaarden en andere zware metalen waarmee je iemand de dood kan insturen. Laat dit alles nu net deel uitmaken van het arsenaal van de ridders in deze game.

NeocoreGames kondigt aan dat King Arthur: Knight’s Tale’s Early Access-patch van december nu beschikbaar is op Steam. De nieuwste update van de turn-based tactische RPG voegt de eerste versie van de optionele PvP-modus toe en veel nieuwe functies en veranderingen.

Deze omvatten:

  • Optionele PvP spelmodus
  • Herontworpen Act 1 van de verhaalcampagne
  • Herontworpen avonturenkaart
  • Herontworpen Camelot management, inclusief nieuwe bouwmechanismen en upgrade
  • Nieuwe vaardigheden en nieuwe voorwerpen

In de PvP-modus kunnen spelers hun eigen 4-man parties samenstellen, met vooraf gemaakte hero-kits en 1v1-wedstrijden aangaan tegen anderen in verschillende instanced maps. PvP in King Arthur: Knight’s Tale is optioneel en zo gebalanceerd dat nieuwe spelers nog steeds een kans hebben om te vechten tegen veteranen.

Voor deze gelegenheid is er een gloednieuwe trailer, waarin de nadruk ligt op de nieuw toegevoegde PvP-modus en op de aankomende Endgame-modus en Seasonal-features.

King Arthur: Knight’s Tale verlaat Early Access en komt uit als volledige PC release op 15 februari 2022.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)