Bond Enhancement Pack 2 nu beschikbaar voor Scarlet Nexus

Samen met Shin Megami Tensei V en Tales of Arise heeft ook deze Scarlet Nexus meegewerkt aan het succes van het JRPG-genre in 2021. En die laatste krijgt er nu een portie extra spelplezier bij.

De Bond Enhancement Pack 2-DLC brengt tien nieuwe Bond-episodes naar de game en ontgrendelt de super-staat “Nexus Drive” om de SAS-vaardigheden te upgraden. De SAS van elk personage krijgt nieuwe effecten die de speler onder de knie moet krijgen, waardoor de gevechten in-game complexer worden, zoals de aanvalsafstanden en de herstel- of verbruikssnelheid van de SAS-meter.

Spelers kunnen hun nieuw aangeleerde vaardigheden overal in New Himuka laten zien in de stijlvolle samenwerking met kunstenaar Daisuke Richard, met een nieuwe frisse set kostuums en wapens: de “Youth Attire”-set.

Naast de nieuwe DLC introduceert de gratis upgrade een nieuwe feature genaamd “Vision Simulator” die de speler het opnieuw laat opnemen tegen bazen (reeds verslagen in het hoofdverhaal) en missie-uitdagingen laat aangaan op verschillende moeilijkheidsgraden zoals “Beginner”, “Novice” en “Master”. De hoogste moeilijkheidsgraad, “Master”, biedt meer uitdaging en test de spelers vaardigheden na het voltooien van het hoofdverhaal.

Vier nieuwe Others-variaties zijn ook aan de game toegevoegd, elk met unieke traits voor de speler om onder  de knie te krijgen, te counteren en te verslaan. De shop biedt nieuwe uitdagingen, kostuums en items aan via de gratis upgrade.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)