Halo: The Master Chief Collection krijgt nieuwe items om 20ste verjaardag te vieren

Nu Halo Infinite op volle toeren draait, vraag ik me af of er op dit moment nog veel mensen zijn die een game uit de Halo: Master Chief Collection aan het spelen zijn. Voor deze mensen is er alvast goed nieuws.

Via Twitter heeft de ontwikkelaar van de Halo-games, 343 Industries, aangekondigd dat het spelers de kans geeft om een aantal nieuwe armory items toe te voegen aan hun collectie om de 20ste verjaardag van Halo te vieren. Spelers kunnen de Exchange checken om verschillende items te bemachtigen zoals de Fronkbox Back Accessory, de Duke Shoulders en de OGX Sniper Rifle. Alle drie items kunnen worden opgenomen in de multiplayer van Halo 3.

Gisteren bracht 343 Industries trouwens ook een update uit voor Halo Infinite met onder meer nieuwe modi en aanpassingen aan het progressiesysteem.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.