Trailer toont twee clans in Pokemon Legends Arceus

Pokémon Legends Arceus

The Pokémon Company International en Nintendo hebben meer details bekendgemaakt over Pokémon Legends: Arceus.

Behalve het Galaxy-expeditieteam bevinden er zich nog twee andere groepen in de regio Hisui: de Diamond Clan en de Pearl Clan.
 
De mensen van de Diamond Clan geven vaak aan dat het belangrijk is om het heden te koesteren en met je bondgenoten in het hier en nu te leven. Daartegenover staan de leden van de Pearl Clan, die regelmatig benadrukken hoe belangrijk het is om het uitgestrekte, weidse gebied te waarderen dat met anderen gedeeld wordt.​
 
Hoewel de Diamond Clan en de Pearl Clan het over veel van hun overtuigingen oneens zijn, blijken ze desondanks veel overeenkomsten te hebben. Beide clans dragen kleding die moet lijken op bepaalde Pokémon. En beide betuigen hun respect aan speciale Pokémon die ze ‘lord’ en ‘lady’ of in het algemeen ‘edele Pokémon’ noemen. Daarnaast hebben beide clans bewakers die deze speciale Pokémon dienen.

Pokémon Legends: Arceus verschijnt op vrijdag 28 januari 2022 exclusief voor Nintendo Switch.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)