Praey for the Gods verschijnt vanuit het niets in de rekken

Praey for the Gods dat jaren geleden werd aangekondigd als de spirituele opvolger van de klassieker Shadow of the Colossus is vanaf vandaag verkrijgbaar.

Van een verrassing gesproken. Vanaf vandaag kan je op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc aan de slag met de indietitel Praey for the Gods van ontwikkelaar No Matter Studios.

En daar hoort uiteraard een launch trailer bij.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)