Nintendo pakt uit met kortingen op meer dan 1000 games

Tijdens de Feestelijke aanbiedingen zijn meer dan 1000 games voor de Nintendo Switch in de aanbieding met kortingen tot 75%. Deze aanbiedingsactie in de Nintendo eShop begint op donderdag 16 december om 15:00 uur en eindigt op donderdag 30 december om 23:59 uur plaatselijke tijd.

Voor spelers die graag online of met vrienden en familie spelen zijn er heel wat games in de aanbieding. Zoals Just Dance 2022, de party-game die iedereen laat dansen op de nieuwste hits, en ondertussen prestaties en verbrande calorieën registreert. Spelers kunnen ook in Among Us proberen samen met vrienden een ruimteschip veilig te houden door de ontdekken wie de Imposters te zijn voordat die hun snode plannen kunnen uitvoeren. Of reis je misschien liever terug naar het Onion Kingdom? Verzamel dan een team koks en geniet van klassieke co-op-actie of online-play met maximaal vier spelers tegelijk in Overcooked! 2.

Voor wie liever in zijn eentje op avontuur gaat, valt er ook genoeg te kiezen. Probeer bijvoorbeeld de Halcyon-kolonie te redden terwijl je je teamgenoten aanvoert en het universum verkent in The Outer Worlds. Of help in FINAL FANTASY VII als Cloud Strife de rebellen om de wereld te bevrijden van de heerschappij van Shinra, terwijl Cloud met zijn eigen verleden in het reine moet komen. Wie het klassieke Sonic-gevoel op nieuwe manieren wil beleven en door zowel nieuwe Zones als opnieuw bedachte klassieke levels wil racen, zit helemaal goed in Sonic Mania. In Mario + Rabbids Kingdom Battle moet een hoogst onwaarschijnlijk heldenteam het Paddenstoelenrijk redden, waarvoor ze zich via dynamische, turn-based gevechten een weg moeten banen door vier maffe werelden vol uitdagende puzzels en onvoorspelbare vijanden.

Bekijk hieronder enkele van de hoogtepunten en ga naar de Nintendo eShop, of de Nintendo eShop-aanbiedingenpagina om alle aanbiedingen te bekijken wanneer de actie is begonnen:

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)