Slitherine kondigt RTS-titel Terminator: Dark Fate – Defiance aan

Fans van het Terminator-universum hebben niet te klagen. Om te beginnen krijgt Terminator Resistance een nieuwe uitbreiding, en RTS-fanaten kunnen in 2022 smullen van Terminator: Dark Fate – Defiance.

Defiance neemt ons mee naar de strijd tussen de mensheid en het synthetisch intelligente machinenetwerk van Legion. In de single player-campagne kruipen we in de huid van een commandant van de Founders-factie en is het onze taak om Legions plan om de mensheid te vernietigen te verijdelen.

In de skirmish- en multiplayermodi zijn drie facties beschikbaar: Founders, Legion en Resistance.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)